Spoorzone 013 Tilburg

_TVS6358
Spoorzone 013 Tilburg, Bij de oude NS werkplaats in Tilburg zijn deze foto’s gemaakt. de gebouwen krijgen allemaal een nieuwe functie. met name ook de Wagenmakerij.

_TVS6425

De Wagenmakerij ligt in de Spoorzone, een ontwikkelgebied naast het spoor van 75 hectare groot, uitgestrekt over 3 kilometer. Hier ligt voor Tilburg dé kans om de binnenstad te verrijken en de economische betekenis van de stad te vergroten. Door een broedplaats voor kennis en innovatie te creëren met onderwijs, ondernemers en particulieren. En dat te combineren met ruimte voor wonen, werken en uitgaan.
In het hart van de Spoorzone vind je de oude NS werkplaats waar generaties Tilburgers aan locomotieven en treinen sleutelden. Tussen dit industrieel erfgoed en nieuwe architectuur krijgen evenementen, ondernemerschap en vernieuwing de ruimte. Behalve de Wagenmakerij biedt de Spoorzone nog meer sfeervolle ruimte voor evenementen en bijeenkomsten. De naastgelegen Koepelhal, de Hall of Fame, de Smederij en Deprez hebben ieder een eigen karakter en mogelijkheden.

_TVS6361

Bron:spoorzone 013 foto’s T.V.S.Fotografie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *