Over Mij

Mijn naam is Tonnie, mijn grootste hobby is fotograferen van al wat groeit en bloeit in de Natuur.

Op deze webblog komen Foto`s en Nieuwsberichten te staan over de Natuur, Vlinders , Insecten, Bloemen, Vogels, en al wat groeit en bloeit.

Voor de Vlinderstichting loop ik vanaf de 1 april tot en met  30 september de wekelijks vlinderroute bij goed vlinderweer. dit is voor de  jaarlijkse telling en meting .

Copyright by Tonnie Verheijden

8 Reacties

 1. Hallo Tonny,

  Mooie site!
  Dank je voor jouw opmerking over de geboorte van de platbuiklibel. Dat zijn inderdaadmomenten die je koestert!

  Groet,
  René Stout

 2. Hai tonnie, wat zijn of is de beste lens om vlinders en andere dieren te fotograferen , heb zelf de 15-85mm canon ,18-135 canon ,macro100mm canon Lserie,55-250mm canon , welke kan ik hiervan het beste gebruiken .
  De foto’s die jij maakt zijn echt schitterend, heel mooi .

 3. BEste Tonnie, via makelaar Eric OOstelboos werd ik getipt over deze foto: https://www.zoomm.nl/wp-content/uploads/2014/05/schotsehoogland.6.jpg

  Ik werk aan de ontwikkeling van het (nieuwbouw)project Dongedal, dat aan de Dongezone in de Reeshof komt te liggen. Bij de presentatie van het project wil ik mogelijk gebruik maken van deze foto (ik ben ook geïnteresseerd in eventuele andere foto’s die typisch voor de Dongezone zijn). Ik gebruik ze commercieel, een beperkte vergoeding is prima. Wil je me laten weten of dat mogelijk is? Je kunt me ook bellen 06-21547100.

  Groet, Rob Keijzer

 4. Hallo Tonnie,

  Ik heb een stukje op mijn site http://www.volksdevotie.nl in voorbereiding over de Mariakapel ‘Rosa Mystica’ in Netersel. Zou ik de foto van je kunnen krijgen in hoge resolutie met het beeld, de kaarsenstaanden en het keukentje erop, zonder de naamsvermelding in de rechter onderhoek. Ik vermeld uiteraard jou als fotograaf wel in de tekst!

  Met vriendelijke groet,

  Peter van Zoest

 5. Hallo Tonnie, leuk om je te linken. Mooi dat je zo doorgegaan bent met fotograferen. Mooie hobby is dat. Hier is alles prima. Gisteren een gezellige kerstborrel gehad op kantoor. Het was weer prachtig versierd. Ik wens je hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig Nieuwjaar!
  Hartelijke groetjes,
  Hans Geerts

 6. Dag Tonnie,
  Mooie foto’s en leuke teksten!
  Maar even een technische vraag als het mag naar welke objectieven daarbij hebt gebruikt. Ik las namelijk bij de consumentenbond je opmerking over ‘je moet dan wel goede lenzen gebruiken’. Ook dat je een Nikon 7000 hebt. Zelf heb ik de 7100. Ik zoek daarvoor eigenlijk beter objectieven hoewel wat ik heb wel goed staat angeschreven. Ze zijn alleen allemaal te zwak. Mijn telezooms zijn de 18-105 kitlens 3,5 -5,6 en de even sterke 70-200 (opde DX dus ongeveer 110-320). En hoewel ik met de 7100 rustig naar 1.600 ASA kan blijft het probleem dat het zoekerbeeld bijv. in een bos of bij mist vaak te donker is om makkelijk scherp te stellen.
  Mocht je daar al ergens iets over hebben staan dan heb ik er over heen gelezen, sorry dan.
  Vriendelijke groet,
  Jan

 7. Hoi Tonnie,
  Even rond gekeken op je website. Mooie foto’s en je maakt er een hoop werk van om er veel informatie bij te schrijven. Kom zeker nog eens terug om rond te kijken. Groetjes Aad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *